Printing Photos After Holiday?

There s no digital form correspondence that can beat the feeling of a handwritten message. I m glad that I was born and raised in the era when all messages were handwritten in a crisp sealed envelope.

Now it s enough about handwritten letters, what about printing photos after holiday?Yaay or Nay? Are you guys still doing it or is it just too much effort while nowadays everything seem easy with the online photo album and free platform of social media, upload-share-voila !
Honestly, I think the same way too, and to print photos from 4GB (and even more) memory card is absolutely a big no. However there s another smart way to remember our holiday (hmm..holidays), is to choose 1-2 photos of every cities/destination from the photos I shared through Instagram and with help of many iPhone applications which is directly will print the chosen Instagram photos and send them all in a heart beat to your door. Everything controlled through your palm hands , easy peasy.

This is not a sponsored post, but I would recommend Polagram Apps, you can download it for your iPhone or GooglePlay and just follow the instructions.
They have several products in different sizes, from standard size to poster one.
My favourite is a classic print, which is remind me of an old polaroid photos. You’ll find the price and shipping fee information in their website.

Advertisements

40 thoughts on “Printing Photos After Holiday?

  1. Lucu-lucu banget mba fotonya… Selalu suka jenis foto model polaroid begitu.
    Sering siyh berniat mencetak beberapa foto tapi saya terlalu galau memilih foto mana yang ingin diabadikan dalam bentuk cetak huhuhu

  2. That is actually a very nice idea! I mean, it seems very troublesome these days to choose a few pictures to print after a trip somewhere; since usually there are tons of pictures to choose from, haha 😆 .

    1. well said :)) tp skarang udah tegas sama diri sendiri, mau nge print tp tiap kota abis liburan hanya 1-2 foto aja :))
      dan krn ga perlu ke toko print foto, jd lebih gampang 🙂

      1. Iya bener Feb, untuk nanti2 ya meskipun tehnologi uda canggih, kalo buat gue the old fashion way tetep ok. Buat anak cucu ntar😛😝
        Itu code-nya bisa beneran free to use?

  3. aku masih print 3-4 foto gt abis trip.. biasa buat taro d scrap book sama attached 1 photo on my world map di rumah. ahahha.. pengen beli instax printer nih jadi.nyaa.. jadi gampang. lngsung print on the spot dari HP. hehe.

    1. tadinya Jen aku tuh pengen bgt punya Instax Cam, tp kertas nya ga murah2 amat jg yah…ya udahlah pake apps kayak gini aja :))

      talking about scrap book, udah lama bgt jg pengen bikin kalo tiap holiday usai, segala boarding pass udah disimpen…duh ujung2nya suka males hikss

      1. i have 1 instax cam jugaa.. tapi the result not so good. =(.. now they have instax printer kan. itu kyknya lebih baguss. soal.nya pake hasil yg dari kamera / phone.. hehe.. iyaa.. aku juga kdng bikin males. tapi pengen. haha. jadi di niatin deh.. biar ada kenangan lebih. haha. ayoo buaatt jugaa.. hehe.

    1. Hahahahaa dulu ya Jo tiap aku holiday di Indonesia, sblm balik ke Belgie sempet2in lho nyuci di Adorama, kan rapi bgt jg tuh mereka kerjanya, sekalian di back up ke CD, the great part is murah banget pan disana. Disini sih sayang uangnya, lumayan mehong 😦

  4. Iniii!!! Aku nggak pernah sempat nyetak, tapi masih lumayan rajin mindahin ke komputer dan bikin folder per folder, jadi nggak susah nyarinya. IMO, foto yang tercetak ini lebih memorable, loh. 😀

  5. Masih cetak dong, saya juga punya buku jurnal perjalanan yang saya tulis sendiri (ini ide dr kawan baik saya rie) dr excitemennya berangkat macam pesen tiket pengalaman di perjalanan sampai balik lagi “pulang” pake tanda kutip krn saya nggak tinggal dirumah di malang. Fotonya nggak cuma di taruh di album foto tapi saya tempel di buku itu 🙂

  6. Terakhir cetak album photobook kompilasi jalan2 tahun 2012.. Masih peer nih yg 2013..hihih.. Terima kasih udah ingetin Fe 😀 Dan jadi pengen unduh aplikasinya.. Wohoo..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s