[Jo Malone] Blackberry & Bay Cologne

The product of Jo Malone is always bring some kind of light, fresh, elegant, grown-up, delicious, sensual scents. On Christmas Eve I decided to treat myself to a Blackberry & Bay cologne cause I saw few of Jo Malone shops around Dublin city centre.

It smells very simple, clean and uncomplicated, though fruity cologne category is one of the trickiest for me. Most of the times fruity perfumes smell synthetic or syrupy, which is something I can’t take. Jo Malone Blackberry & Bay cologne does have a fruity scent but not a cheap sweet smell like some other berry fragrances.

As always, the packaging of Jo Malone is exquisite & a real pleasure to untie the ribbon and open the box.

Disappointingly , sorry to say that it does fade very quickly. However it won’t stop me to collect the products.
Still curious about the  lime basil & mandarin scented candle of Jo Malone, rumour has it that Kate Winslet choose this product on her wedding day.

Unfortunately Jo Malone shopping online only cover UK.
Cologne price : starting from £ 40

In Belgium, Jo Malone shops are located in :
1. ) Departure Terminal Brussels Airport
2. ) Senteurs d’Ailleurs
Place Stéphanie 1A – Brussels

In Indonesia, Jo Malone available in B18 shop, Pondok Indah Mall

Advertisements

37 thoughts on “[Jo Malone] Blackberry & Bay Cologne

  1. Bener kata mbak Fe, YSL Black Opium ternyata gak enak2 banget,, aromanya berat, aku pake itu langsung pusing … 😔, favorit sampe skrg masih Luciano Soprani yang D tp disini gak ada mbak 😔

  2. My favourite is French Lime Blossom… Cuma anehnya parfum Jo Malone ini bikin aku batuk2 dan bersin2 pas disemprotin. Haha, gak keren deh… Untungnya setelah beberapa detik udah gak papa…

      • Spot on deh deskripsinya… Tapi kalo buat aku sih sedikit lebih tepat kalo diganti ‘early summer in the garden of Versailles’… Bukan garden2 yang di dalam chateau ya, tapi yang di luarnya, yang kayak padang rumput terus banyak pohon linden di sekitarnya, tau kan? Pake parfum ini berasa lagi jalan2 di situ 🙂

  3. Setuju kalo parfum Jo Malone itu light, fresh, clean, elegant… Belum coba semua sih, tapi yang aku coba semuanya seperti itu. Sayang staying powernya di aku mengecewakan. Hiks. Oya, kalo suka parfum blackberry, udah nyoba Mure et Musc-nya L’Artisan Parfumeur belum? Itu aku juga suka 🙂

    • gak familiar ya Non? ga ada counternya di Indonesia soalnya Non, paling banter beli di OS gitu atau kalau pas ke Singa, mampir deh ke toko nya ciumin semua tester nya pasti bingung mau beli yg mana :))

  4. I like Just Like Sunday & English Pear & Freesia for candles from Jo Malone. As for the cologne my fav is Earl Grey & Cucumber and Citrus. Perhaps, the smells are bit too ‘grown-up’ for some people. Jo Malone is oldie but classic 😍

  5. Gw beli parfum setahun sekali Fe pas bonusan..haha :p Terus pakenya diirit2 untuk cukup sampe tahun depannya lagi 😀 Tapi tahun ini kok udah mau habis yah padahal bonusan masih lama..huhu.. *lah jadi curhat*.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s