Stop Worrying About What Other People Think Of You

Stumbling around my ‘daily bread’ and found this beautiful chapter, so I decided to share it in here.

I believe you understand the fact that life can get pretty crazy at times,  someone probably is talking shit about you right now. No matter what you do and how wonderful you are to people, the bitter fact is some people still don’t like you.

Why on earth we are so concerned about what others think of us? Because everyone wants to be liked and accepted.

How can we stop worrying about what people think of us?

1. There’s nothing you can do about it. 
cause you don’t need everyone to like you and this kind of thought make life much easier.

2.  Remember this : What Other People Think About Me Is None of My Business! 
That s a mantra! so simple, yet meaningful.

3.  Start your day with joy and don’t let anyone steal your joy.  
Cause in the end,  the best revenge is being happy.

May you have a great Monday and the upcoming week 🙂

Advertisements

27 Comments Add yours

  1. -n- says:

    Kalo aku justru sering stress karena my boss said I’m being to hard on myself. Suka yg takut berlebihan, corrupted by negative thoughts…..

    1. cerita4musim says:

      Sending u mantra : Inhale exhale, everything gonna be ok 🙂

      1. -n- says:

        Thanks so much mbakyu :-* langsung dipraktekkan lho ini 😉

  2. Christa says:

    Thanks for sharing Fe, have a good week ahead! 🙂

    1. cerita4musim says:

      Pleasure Christa 🙂

  3. nyonyasepatu says:

    setuju banget walaupun tetep sering mikir, entar mereka mikir apa ya hhehe

    1. cerita4musim says:

      Ntar cepet tuwir, ga usa dipikirin:-)

  4. evy doloks says:

    bener banget tuh ! setuju 100% gue. nggak mungkin dan gak butuh semua orang suka sama gue. kl ada yg suka, syukur. ada yg gak suka jg it’s okay. secara soal makanan aja tiap orang beda selera, apalagi soal orang. hak masing2x orang untuk suka / tdk suka sama gue. dan hak gue jg untuk suka / tdk suka sm orang2x tertentu, bukan ?! 😀 . jujur, kadang sering takut jg dgn pikiran orang lain mengenai diri gue, tapi jd mikir … gile aje gue dikontrol sama pikiran orang. so, jalani ajalah hidup dengan menjadi diri sendiri dan belajar menikmatinya dengan baik.

    Thanks untuk ” daily bread “-nya mpok ! 🙂

    1. cerita4musim says:

      Ur welcome vi, sengaja gw posting, self reminder jg jadinya:-)

  5. Thank you Fe for this post…
    Kebetulan gw baru kena cyber-bullied kemaren malem haha, ngepas banget postnya menenangkan hati 🙂

    1. cerita4musim says:

      Wuihhhh yg nyata aja ga usah terlalu dipikirin apalagi cyber ya gak, dont drag ur self to their level, ok?:-)

      1. Heheh tq Fe! I usually ignore but this (was) one of my closest friends and she only did it to get back at mike… hare geneee getooo masih cyberan haha

  6. zilko says:

    I agree 100%!! 🙂

  7. denaldd says:

    Setujuuu banget. Aku juga selalu tutup telinga pasang kacamata kuda sama omongan orang. Hidup sini, kenapa situ yang repot, ngebatinnya gitu. Selamat hari Senen Fe 🙂

    1. cerita4musim says:

      Hooh, asal tau aja sih ya gak, kl ternyata memang ada benernya ya lesson learned, vice versa:-)

  8. Couldn’t agree more…. We can’t make all people to like us… What we can do is treasuring those who do like us… Anw Fe, those words that you’re reading, are they mr. Osteen’s ?? *curiousity.ga.penting.haha*

    Have a joy and fruitful Monday yaa ^____^

    1. cerita4musim says:

      Well said 🙂

      Iya bener ini daily bread nya Mr Olsteen yg aku terima di email tiap hari 🙂

  9. Aku juga udah mulai belajar kaya gini… Moga bisaaa…. 🙂

  10. mrscat says:

    Ah indah sekali postingannya Fab. Thx for the mantra

    1. cerita4musim says:

      Pleasure babe 🙂

  11. syifna says:

    Setujuuuuuuu juga, makasih jg mba mantra nya hehehe… yeah, everything is gonna be oke 🙂

  12. Pypy says:

    Klo gw emang termasuk org yg santai dgn omongan org lain ke gw, Fe.. Tapi ketar ketir kalo keceplosan ngomongin orang..huhuhu..

  13. Riri says:

    100% Agree!
    Hidup memang seharusnya menyenangkan diri sendiri ya, bukannya menyenangkan orang lain 🙂

    Paling nggak harus punya value dan misi diri sendiri, jadi kalo ada orang lain mencoba menanamkan valuenya, kita udah punya pager untuk ga bikin kitanya down 😀

    Salam kenal yaaa 😉

  14. TazOlip says:

    Halo beberapa kali baca postingannya dan baru kali ini komen hihihi. Mungkin karena lagi nyiapin kawinan trus suka kepikiran apa kata orang. And I have to tell you that your post reminds me to ‘Just relax, let them say or think what they want. It got nothing to do with you.’ So.. thank you! 😀

    1. cerita4musim says:

      inhale exhale 🙂 good luck with your wedding preparation, jgn jd bridezilla ya 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s