Stop Worrying About What Other People Think Of You

Stumbling around my ‘daily bread’ and found this beautiful chapter, so I decided to share it in here.

I believe you understand the fact that life can get pretty crazy at times,  someone probably is talking shit about you right now. No matter what you do and how wonderful you are to people, the bitter fact is some people still don’t like you.

Why on earth we are so concerned about what others think of us? Because everyone wants to be liked and accepted.

How can we stop worrying about what people think of us?

1. There’s nothing you can do about it. 
cause you don’t need everyone to like you and this kind of thought make life much easier.

2.  Remember this : What Other People Think About Me Is None of My Business! 
That s a mantra! so simple, yet meaningful.

3.  Start your day with joy and don’t let anyone steal your joy.  
Cause in the end,  the best revenge is being happy.

May you have a great Monday and the upcoming week 🙂

Advertisements

27 thoughts on “Stop Worrying About What Other People Think Of You

  1. Kalo aku justru sering stress karena my boss said I’m being to hard on myself. Suka yg takut berlebihan, corrupted by negative thoughts…..

  2. bener banget tuh ! setuju 100% gue. nggak mungkin dan gak butuh semua orang suka sama gue. kl ada yg suka, syukur. ada yg gak suka jg it’s okay. secara soal makanan aja tiap orang beda selera, apalagi soal orang. hak masing2x orang untuk suka / tdk suka sama gue. dan hak gue jg untuk suka / tdk suka sm orang2x tertentu, bukan ?! 😀 . jujur, kadang sering takut jg dgn pikiran orang lain mengenai diri gue, tapi jd mikir … gile aje gue dikontrol sama pikiran orang. so, jalani ajalah hidup dengan menjadi diri sendiri dan belajar menikmatinya dengan baik.

    Thanks untuk ” daily bread “-nya mpok ! 🙂

  3. Setujuuu banget. Aku juga selalu tutup telinga pasang kacamata kuda sama omongan orang. Hidup sini, kenapa situ yang repot, ngebatinnya gitu. Selamat hari Senen Fe 🙂

  4. Couldn’t agree more…. We can’t make all people to like us… What we can do is treasuring those who do like us… Anw Fe, those words that you’re reading, are they mr. Osteen’s ?? *curiousity.ga.penting.haha*

    Have a joy and fruitful Monday yaa ^____^

  5. 100% Agree!
    Hidup memang seharusnya menyenangkan diri sendiri ya, bukannya menyenangkan orang lain 🙂

    Paling nggak harus punya value dan misi diri sendiri, jadi kalo ada orang lain mencoba menanamkan valuenya, kita udah punya pager untuk ga bikin kitanya down 😀

    Salam kenal yaaa 😉

  6. Halo beberapa kali baca postingannya dan baru kali ini komen hihihi. Mungkin karena lagi nyiapin kawinan trus suka kepikiran apa kata orang. And I have to tell you that your post reminds me to ‘Just relax, let them say or think what they want. It got nothing to do with you.’ So.. thank you! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s