[DIOR] Samarcande Brown

Every woman has her signature colour and lipstick, however getting a perfect nude lip colour is quite a challenge. I have been going through this phase where I can’t get enough of nude lips.

Samarcande Brown from Christian Dior is one of the Rough Dior shade colour.
A neutral shade that is ideal for daily activity, it basically goes with everything. It dresses your lips in voluptuous, long-wearing color, while very lightweight and hydrating.

Pigmentation is medium but buildable. You need to apply two swipes for an almost complete coverage.

It’s a tad pricey, but the color is really nice and Dior makeup is worth the extra money.

Advertisements

43 thoughts on “[DIOR] Samarcande Brown

      1. citramanica

        Signature lip colourku plummy pinkish brown… atau pinky brownish plum? Plummy brownish pink? Hahaa…. Aku punya lipstick banyak warnanya mirip2 semua 😛

        Reply
  1. Dian Rustya

    Wwwaaahhhh, mataku langsung berbinar setiap dirimu mbahas2 lipstik mbak.
    Awalnya tadi kukira warnanya bakal agak gelap di bibir, ternyata jatuhnya jadi lebih muda ya

    Reply
  2. Lorraine

    Ah pingin coba ini, mumpung lagi banyak korting kosmetik untuk Mother’s day 🙂 Bagus ya jadinya, agak semi transparan gitu? Pingin cari yang lebih ke old rose.

    Reply
  3. Dila

    Warnanya MLBB banget ya mbak Feb, aku gak bs pake nude yg nude banget mbak.. kudu agak mauve gitu kalo gak jatohnya pucet huuuu… aku suka wet ‘n wild fergie bebot sama wardah matte no. 14. Ehhhh mac kinda sexy juga… lahhh :”))))

    Reply
      1. Yuna

        Tips buat menggunakan lipstik yang baik dan benar, sesuai bentuk bibir dll donk mba, *ngelunjak* kalo beli sendiri belum mba, baru di di hadiah2in, makanya jadi penasaran, daripada sayang, make masih gak rata. *tepok jidat* 😥

        Reply
  4. fanny fristhika nila

    wrna nude aku malah ga cocok mba… 😦 aneh bgt deh kalo udh pake nude..kayaknya warna yg pas di aku itu cuma merah muda, maroon, ama fuschia… selain itu sprtinya ga deh… apalagi yg gelap2 kyk coklat, ato keunguan, wuaahhhh, lgs kusam di wajah 😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s