Fact is : you can’t please everyone

‘ You can’t please everyone, you are not pizza!’

 ‘You can’t please everyone, you are not  Nutella jar!’

Lucu yah tapi di balik kalimat yang mungkin bikin kita mesem-mesem ini ada pemberi semangat yang luar biasa. We are only human after all, no matter how hard you try and for those many sleepless night you had, tears and sweat, there is  some people that will still disregard your choices, dislike your works, insulting your taste , they just simply think less of you. Somehow, it is disappointing that someone felt it necessary to express themselves so negatively.

How we should react on this?
“Nothing! Move on!” said the brain
“Oh man, you have no idea how people can be so rude!” said the heart

Realising you can’t please everyone all the time is a wonderful lesson to learn and do not live your life according to what everyone else wants , live your life according to what you want as long as you are not hurting others.

May you have a beautiful day ! 😉
/f

Advertisements

17 thoughts on “Fact is : you can’t please everyone

  1. Betul betul (ngikut si upin ipin ) hehehe including dunia maya juga ternyata banyak org semacam nuntut to be pleased , kalo ngga sesuai langsung bully pake anonim 😂

  2. Aww. Bener bngt mbaa.. Dulu aku lumayan people pleaser.. Hahahaha. Tapi ya cape sendiri jadinyaa.. And from there i tried to leg go some people biar hidup lebih menyenangkan. Hahaha. Shake it off aja ya mbaa.. Haha

  3. Yes!! I agree!! Pelan-pelan juga aku mulai cuek karena tidak mungkin menyenangkan semua orang!! 🙂 Apapun pilihan kita, pasti ada yang setuju dan nggak setuju. Yaaa, suka-suka kita lah ya orang pilihan juga pilihan kita dan kita sendiri yang akan menjalani, bukan mereka, hehehe 🙂

  4. Yes, yes, yes. Hallelujah!
    Gw banyak banget belajar ini belakangan Feb, bener banget deh nggak bisa nyenengin semua orang lo pikir gw Disney World? Hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s